Feb 19, 2011

Life Is Not Simple, my dear~

lately I dah jarang-jarang nak berbelog. Time constrain. Play safe answer. This week je dah macam-macam emotion yang ada. Hard to describe it in words. Bila fikir-fikir balik, ada berbaloi jugak merasa semuanya sebab in the end I can feel the joy behind the sadness, pain, hectic and so forth. Tapi sebelum nak sampai kepada rasa selesa, relief dan any positif emotions, macam nak letupkan je mana-mana bangunan, then I will feel satisfied. Hopefully I will get credit for what I did. 
For those yang I termarah or feel SUPER jealous, thousand appology from me.. Kadang-kala berbaloi dan kadang-kala juga tak langsung. Juga for those yang sentiasa berada disisi I, thanks a lot guys. I appreciated it very much...

1 comment: