Oct 7, 2011

Play Therapy @ USIM

Hye peeps!
Lama betul tak update blog ni. Busy sangat~ *iyolah tu!* ^_^
Lappy pun dah berabuk sebab lama dah tak buka. Ni sementara dapat online, maka jari-jemari ni dok sibuk menaip. Hehe.

Sejak I balik dari USIM minggu lepas, hari-hari dok cakap gaya ala-ala budak yang annoying. Mempraktikkan skil-skil asas Play Therapy. Hehe. Lalu, kami juga sudah jadi annoying juga dok tracking apa yang orang cakap. Hehe. Tapi I tak nak cakap banyak tentang apa yang kami belajar sebab payah nak explain...

Sorang lagi tak ada sebab gi melantak kot... Hehe

Makanya, in the end of the seminar, I lebih inspired nak jadi PLAY THERAPIST bila I dapat sambung Master nanti. Insha'allah, 5 tahun lagi I sambung ^_^

Dan I nak jadi macam Kak Ku~ Dia bakal Play Therapist ^_^

4 comments:

Tuan Punya Hati said...

cantik baju kak ann..yg bwh sekali tu..nak satu boleh? hehe

nadia said...

yg lg sorg pi melabur la ^_^

when i see this pic, i miss the moment at USIM & Nilai. & the most important QTC yg berjasa.

~ Cik Rumaiza ~ said...

cehhh.. patot la cari tudong tu x jumpeee... hurhhh

~ Cik Rumaiza ~ said...

hurhh.. patot la cari tudong 2 x jumpeee