Jun 18, 2013

Fly with me, please!

Hye readers!
Malam-malam update blog tanpa pengetahuan Cik Abang.
Ehem! Jadi bujang kembali untuk beberapa hari.
Dah jadi rtin harian.
Cik Abang kata nak balik Jumaat ni.
Tapi doa-doa dia balik sehari awal macam minggu lepas.
Dia angau (PLUS rindu...) kan I barangkali.
I letak ubat pengasih pada dia.
Hehe...
Ubat pengasih mendanya...
Kan kami baru ja menikah~ Lalala~
Dan baru-baru ni dia seperti 'officially' tag me kat facebook dia...

Feel touched with his message to me dan I suka~
^__^

*long sigh......*
He'll fly to Manchester.
Soon. Very soon~
Tinggallah daku sorang-sorang di Malaysia.
Sounds dramatic! Hehe.
Padahal nanti kumpul duit banyak-banyak, I nak fly jumpa dia.
Huuuu~
Mudah-mudahan ada rezeki lebih.
Ameen~

So, bila dah kahwin ni, bila tak layan Cik Abang (bila ada depan mata), ada yang kata I ni macam tak kahwin lagi.
Dok menepek dengan orang lain plak.
Hehe.
Sangatlah kelakar.
Takkan pula I nak berkepit dengan Cik Abang 24 hours.
Kang orang keliling cakap lain plak.
Kan payah tu~~~
Tapi kalau ber-dating berdua, macam orang bercinta.
Biar pun berkepit, I tak peduli sebab dia nak fly tak lama lagi.
Kadang-kala macam orang angau bercinta pun ada.
Hehe. Sungguhlah Puan Ruzanna ni~
Dan cepat sungguh masa berlalu.
Time constrain.
To tell the truth, I don't like this.
Just don't like and not hate it.

 I dig out this dalam buku guestbook.
So sweet~~
But at this moment, tunggu lepas 3 tahun barulah 'beside' me di Malaysia.

Dia menggelarkan dirinya Hero Tamil.
Tak apalah Hero Tamil pun jadi daripada tak ada apa-apa.
Sebab muka nilah yang jadi I angau~
Hehe...

Dan tak lupa juga with this man...
Rindukan dia.
Sebulan sudah berlalu tapi ingatan tetap padanya...
Siapa yang tak menangis.
Banyak menangis dalam hati berbanding luaran sebab nak jadi strong untuk orang lain yang masih berada disisi I...

Al-Fatihah~
:'(

2 comments:

kipas putih said...

kak ann be strong okay?

eii seronoknya baca cerita orang dah kawen nih... NAKK! haha

Ruzanna Rahman ~♥ said...

thnx~ btw...sape eh ni? nk bce blog org ni tp kne remove dh..hehe...

okay! SILA kahwin cepat2..hehe