Jul 3, 2013

Wedding 26.05.2013

Okeh.
Yang ni bukan semua I upload dalam facebook.
Edited and unedited.
Hehe.





Never expect my wedding will turn out like this.
Puas hati dan berbaloi dengan persiapan hanya 3 bulan.

















Still lepas tengok all these pictures, I freak out.
Tengok muka lain bebenor.
Mr. Husband kata muka I lagi 'okay' without make up.
Anyway, bukan setiap hari dia nak tengok isteri dia make up tebal seinci.
Ye tak? ^_^

The special part is bila kakak photographer tu panggil kami 'adik' dan 'abang'
Dan ada orang tu nak gelak-gelak dengar gitu.
Malu I~
Auuw~
But in the end of the day, barulah tau betapa penatnya senyum memanjang.
Lenguh muscle di pipi.
Tak apa, mengurut muscle di muka.
I wonder how the celebrities and models deal with it?
Biasa dah kot...

 And special request...
Jauh dari utara...

Mendoakan dia cepat bertemu jodoh dan menjadi 'imam' yang dicari-carinya selama ini.
Ameen~
*Ameen kan dia ramai-ramai ye ^^ *

Credit to:
Full package by Warisan Baiduri.
Photographer by FirmanKreatif.
Location: S.K Bandar Baru Selayang (2) & Taman permainan Bandar Baru Selayang.

1 comment:

Nadya Bubble said...

Suka tengok deco dalam dewan, cantik :D Congrats !

Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html