Apr 1, 2015

Nuffnang Malaysia

Recently, I buka email dan ternampak ini...


Nuffnang kasi 'amaran' pada saya!
Maaflah Team Nuffnang~
Tahun lepas ceq ada renovate blog sebab nak kasi cantik.
Tahun tu juga ceq sibuk dengan kerja.
Tak dapatlah ceq nak pantau banyak.
Kali ni ceq dah set baik-baik macam hari ni.

To the readers, mehla klik pada iklan-iklan dalam ni atau yang ada dalam box Jangan Klik! tu..
Ceq nak pi beli gula-gula dengan duit Nuffnang nanti.
Harap maklum (>.<)

1 comment:

Ahda said...

comel nya akak ni! Btw, saya singgah sini dan follow sekali :) jemput ke blog saya juga :D heeeheee