Oct 15, 2009

* Sweet + Sour *

Sweet
Ann baru nak start sesi Aikido. Dulu-dulu adala masuk Taekwon-do. Setakat tali pinggang kuning jer. Tapi tak sempat habiskan coz berpindah ke sekolah baru (Dari S.M.K Darul Ehsan ke S.M.K St. Mary, Kuala Lumpur). Dari hari tu lagi nak jer join Eda gi Aikido. Dah lama tak gi practise benda-benda gini. Sangat seronok~! *wink*

Sour
Aiseh! Ada pulak kena attend post-mortem untuk Photocomp. Ann belum dapat decide nak gi Aikido or meeting Photocomp. Kedua-duanya sama jer masanye. Sangat-sangat craving to attend martial art practise. So, how?

2 comments:

nienadia said...

bos kata pi meeting. lgpun dh ujung sem ni. apa kata awk mula aikido tu sem dpn ja. hehehehe

Miss Ann said...

Ewah2!mentang2la dia boss..Boss ni bg -ve influence!!haha