Sep 15, 2010

Edisi Raya: Maternal Side

Salam Syawal yang keenam...
Entry ni pun sama. 
Banyak pictures TETAPI taklah macam entry Paternal side 'coz Ann anak, cucu dan cicit sulong. 
So, semua my cousins still younger than me. 
*but yet, I'm not too old*
So, ni ada sedikit bingkisan dari Jelapang, Ipoh...

 Part of the family...
Open house Pak Su (yang baju oren merah & belang-belang)..
Tapi tak semua hadir 'coz ada yang balik kampung lain tapi happening~~!
 Mak Jang with her niece, Nazhrin...

 Anak-anak Mak Jang & Pak Teh Mak Teh
 My grandparents with anak-anak Pak Teh...

Aja with Pak Teh... 


Then, esoknya singgah Lumut...
Tak banyak pictures sebab battery low -_-

 *I tangkap U, U tangkap I~*



Budak kecik yang sangat nakal + hyper... Double Trouble, Syaheer!
Pak Teh suruh ikut, so I kena jadi babysitter...

So, Selamat Hari Raya....
Jangan terlebih makan... *_~

4 comments:

AISHA SAAD said...

lumut???
knp tak singgah my house???
ahhh kecewa! hoh.

Fello Ariza said...

wahh..meriahnye.. :)

nadia said...

apasal sikit sgt gambar?

Miss Ann ~♥ said...

eh? sket ke?dh byk ni..hehe