Sep 25, 2010

Selepas seminggu...

Okey... Hampir genap seminggu class bermula. 
A lots of things need to be settle and continuously until my examination weeks. Mood beraya masih ada. 
Masuk class, masih terawang-awangan. Tapi masih lagi on track. Follow my own schedule. 
Cuma ada few things yang tertunda kejap. Termasuklah mengemas bilik. 
Messy everywhere!!! Macam sarang tikus pun ada. 
Barang-barang yang bawa dari rumah tu pun belum berkemas. 
Insya'allah esok akan usahakan mengemas! 
Dan mungkin ada orang yang akan kata, "Ish... Ruzanna... Ruzanna..." 
*sila buat dengan nada kecewa yer*
Malu jugak dengan roomate. Siap cakap jangan masuk my compartment lagi tau.
Sebab bilik diorang sangatlah kemas!
*Jealousy!*

Minggu depan... Juga akan busy.
Hopefully semuanya akan berjalan dengan lancar walaupun tetap ada halangan yang menunggu.
To conclude that: This semester is my hectic and more chaos than previously!
Apa-apa pun... S.A.B.A.R

2 comments:

Fello Ariza said...

lpas cuti rye mmg tension ngan asimen berlambak :P

Miss Ann ~♥ said...

hehe...tp TENSION ITU NIKMAT~~