Sep 18, 2011

My Day

Hi peeps!
Hujan hari ni. Sejuk je. Tenang hati nak menjahit untuk my CF~


Tapi semalam lagi best. Shopping! Tapi I tak guna duit PTPTN. Guna duit raya. Hehe. Apa-apa pun thanks to Mr. Petani Moden sebab temankan I bershopping sambil buat sesi yang tak munasabah. Nak beli barang pun sempat bersesi sebab tak tau nak pilih mana satu. Agaknya dia pun pening. Hehe. Maaflah ye~ Hehe. Tapi dia lagi dashyat sebab bila nampak harga barang murah, dia jadi tak keruan sebab banyak sangat yang BOLEH dibeli. Hehe.

Anyway, thanks gain to you Mr. Petani Moden ^_^


Okay. Nak packing balik UIA. Nak angkut balik semua masalah yang I tinggalkan kat depan pintu rumah Jumaat lepas *sigh*

2 comments:

nadia said...

shoping kt Daiso ke?
tetiba i spot gambar biskut munchy's kegemaran I. ur petani moden tgh pegang tu ^_^

Miss Ann ~♥ said...

shopping area sogo je la..hehe. i knw it's ur fav. it's his fav too *wink~* but preferable - that biskut mahal. hehe