Aug 8, 2012

IIUM Convocation 2012

Alhamdulillah...
Finally keluar juga tarikh convocation...
Masa dulu-dulu, dok sibuk tengok orang berkonvo dan kini tibalah giliran I berkonvo.
Tapi...
Belum buat clearance.
Pitis kurang. Hehe...


Dan tersenarai...


Nur Ruzanna Binti Rahman.
Sama macam nama dalam IC...
Hehe...

And to:
Cik Nad...

Convo kita 1st day sebelah petang.
Boleh check kat sini (IIUM Convo 2012
So... bila mau amik robe eh? ^__^
 TAPI kan.... nape 2010 eh?
huuu~

And waiting for this...
Sama ke?
Insha'allah~

video


p/s: legakah bila tarikh tak sama dengan konsert budak-budak ni...? Sebabnya tahun 2010...
dan those who read this, bunga ros merah hidup nak banyak-banyak ye~!
hehe...

8 comments:

Cik Beruang said...

selamat berkonvo kak! Saya pun IIUM jugak tp baru nak masuk 2nd year this sept ^___^

Ruzanna Rahman ~♥ said...

Cik Beruang: owh~ ye ke? thnx ^_^ nti ur turn plak ^_^

Cikgu Ku said...

Tahniah kak ruzanna , nk tnyer la knp link tu semua imfor utk tahun 2010 yer takde pun list terkini mcm akak past kat atas...

Cikgu Ku said...

Tahniah kak ruzanna , nk tnyer la knp link tu semua imfor utk tahun 2010 yer takde pun list terkini mcm akak past kat atas...

Cikgu Ku said...

Tahniah kak ... Nk tnyer la nape infor kat situ semua mcm tahun 2010 , tak jumpe pun list 2012 nyer...

Ruzanna Rahman ~♥ said...

cikgu ku: tula pasal...ada kte dh state kt entry ni...hehe

Anonymous said...

eh awk silap info kot. ni yg 2010. yg 2012 blum kluar lg kn. sy dah excited baca psl ni. siap p ckp kt mama sy dah. bila dtng balik,bru tengok yg 2010 punya. huhuhu.

-nienadia- (mls nk login ^_^)

Ruzanna Rahman ~♥ said...

nienadia: ish...lain kali bca entry ni btl2..hehe