Feb 26, 2014

From Paris With Love: Another Surprise!


Second Night at France

Well, sepanjang siang hari kedua, kami travel dengan bag pack.
Sebenarnya I insist nak pakai small lugage but Mr. Hubby says NO.
But then, I dah faham kenapa ^^
Perlu tidur ditempat lain rupanya...
First night, hotel yang kami tidur, quite uncomfortable and insecure. 
And definately, bila transfer ke second hotel, superb feelings in there.
Campanile Hotel yang ala-ala Tune Hotel.
Comfortable berbanding di hotel yang pertama.




Rasa secure sangat-sangat sebab ada 2 pintu dan asing daripada bathroom.
And that night sebenarnya kami bantai makan pringles je.
No halal food and not even kebab!
Rasa menyesal ketika itu I tak beli roti Perancis masa di Versailles.
Tempat I singgah beli meringue.
So, berlapar dan nasiblah I bawa 3 in 1 cappucino.

Dan malam tu, ada another surprise...
Dulu masa kecik-kecik I hanya boleh bermimpi je.
Tengok TV dah cukup.
Tapi tak sangka realisasikan yang impian itu...

- bersambung... -

3 comments:

msredcheesecake said...

apa la gaknye sepris tu gaknye...

sYiRa LoKMaN said...

syoknyaaa holiday

Ruzanna Rahman ~♥ said...

msredcheesecake: saya tak tau my next trip kat mana... Alhamdulillah rezekidari Dia ^^

syira: kumpul duit dan pergilah melancong ^^