Nov 20, 2009

* Summarizing ~ Part I *

Alhamdulillah everything was settled down. Ann pun baru je baru sahaja sampai rumah malam tadi. Bila Ann dah settled down gini, bolehlah Ann fikirkan banyak benda yang telah berlaku di sepanjang semester ni. Almost make my life turn into a chaos but I managed to overcome it. So, let's make reviews about it~!

Mr. Rozain's Curriculum classes

Frankly to say that I love this class because it relates to outdoor setting. Every week, our insrtuctor akan bawa kami ke Female's sports centre, to practices for volleyball. This subject is part of us because manalah tau kot-kot kami kena mengajar Physical Education untuk menggantikan cikgu yang semakin berkurangan ni (including me as a counselor-in-the-making!). Interesting huh? During in this classes, I was more corncerend about playing volleyball. Mana taknya, kenalah baling-baling bola. I hate that part! Another part is, Mr. Rozain realize yang geng kami (Nad, Hana, Ifa and me) tak aktif bermain volleyball, breaking the rules dan selalu hiding behind. Ala-ala budak nakal gitu~ The best part is during the quizzes; buat quizzes kat court basketball. So cool~! Even though I hate ball very much but at least make me slowly overcome it (by force!)





Mr. Rozain teach us how to warm up!





Quizzes at the basketball court!





Last day~!

Dr. Syed Alwi – Aerobic for mind

This subject is the best most! Tools for Thinking. No assignment, no presentation and no need to study for examination. TETAPI, sangatlah susah sebab dia bagi soalan teka-teki. Every Monday, 5 – 7 p.m. kena attend classes. Never skip because nanti kerja bertambah-tambah. Then, bila dah class petang paham-paham ajelah ye. Hehe..

5 comments:

nadia said...

yeah...become "budak nakal" sgt cool. bleh plak cikgu rozain ni prasan eh, bila sy nak passing bola je kat awk, masa tu plak dia bleh terpndg kita yg bling bola tak guna cara yg betul. huhuhu...byk kali kot terkantoi. huhuhu...

well, class dr alwi la best. dpt makan pau, pastu gelak2. pastu, mintak "ayat-ayat cinta" kat org len. jwpn tak nak cari sendiri. men tiru je, opss not tiru but copy. hehehe...

yg penting....kena menjawab soklan bwh cahaya eh. klu tak, tak dpt berfikir.
agak2 la.... subjct tools kita score brapa eh?

Miss Ann said...

both subjects mmg sgt best..no worries...hehe..BUT xtau ler result dpt per je..haha..

wait for the summarizing part II~!

nadia said...

bru sy perasan....
gambar saya mana?
napa tak de?
tak aci la, ade ifa n hana je
sy nak control "BAJET" gak
hahaha....

nadia said...

bru sy perasan....
gambar saya mana?
napa tak de?
tak aci la, ade ifa n hana je
sy nak control "BAJET" gak
hahaha....

Miss Ann said...

adeh!ceq lupa la nk ltk gambaq Nad...sat na...nti ceq letak na...sabaq..sabaq..