Feb 22, 2010

Sebentar tadi...

  • Baru sahaja...
Keluar dari class Arab. Ustaz tak datang. Dulu dia pernah berpesan "If I'm late more than 15 minutes, it is your rights not to come to my class," (dengan slang Arab). Dengan happy, Ahmad (my classmate) adalah orang yang pertama keluar dari class!

  • Semalam...
Terasa berada ditempat lain. Dah lama tak berada di dalam situasi begini. Dikelilingi orang-orang yang bukan sebangsa. Tiba-tiba rindu kat S.M.K St. Mary, Kuala Lumpur~ (tunggu my next entry).

  • Pukul 8.30 tadi...
Presentation class Dr. Mokhyani. Entah dari mana butterfly datang singgah ke dalam perut kami (me and Cik Nad). Bila berada di hadapan class, sangat seronok. Tiba-tiba juga terkeluar cerita masa mengajar student nursery~ (Ruzanna jia jia, miss you! Don't have time to visit all of you :( )

  • Kejap lagi...
Lunch with Mr. B. Baru je SMS ajak makan sama-sama :)

  • Agak kecewa sebab...
SMS Mr. Z tapi dia tak balas pun. Tapi tidak mengapa. Maybe he's busy (kot...)

  • Malam ini...
Kena call my beloved mother. Tanya pasal nak pergi sekolah nanti.

  • Lepas ini...
Dah lunch, nak balik bilik. Ceq nak tidoq sat!

3 comments:

nadia said...

bila dah pi depan, "rama-rama" pun terbang. rasa seronok plak do kat depan tu. huhuhu...

nadia said...

bila dah pi depan, "rama-rama" pun terbang. rasa seronok plak do kat depan tu. huhuhu...

Miss Ann said...

hehe...dlm otak Ann nak je baca bismillah sbg kata2 aluan tp xterkeluaq..hehe