Feb 19, 2010

Sekarang ini...

  • Sekarang ni sedang...

Menaip powerpoint untuk Dr. Mokhyani. Ada presentation minggu depan. Cik Nad kata selagi tak siap hari ni, tak boleh balik! Argh!

  • Pelajaran yang paling menarik untuk hari ini?

Belajar SPSS 11.5 data editor. Best tapi pening. Nanti nak cari software. Senang nak buat kerja nanti.

  • Recently...

Exchange tumbler with Cik Aiza. Dia ambil yang biru dan Ann ambil yang hijau.

  • Tadi...

Berjumpa dengan my cousin, Rashid, datang UIA. Dia cakap baru lepas meeting kat BMI. Ye ke? Ke jumpa marka?

  • Special dishes for today?

Chicken porridge. Diet ke? Eh! Taklah. Sebab baru lepas makan roti telur sardine, murtabak and air Ovaltine (bancuh sendiri tau!)

  • Paling terakhir SMS dengan...

Mr. B

  • SMS yang terakhir masuk dalam hp...

Mr. B

  • Sedang menunggu...

Mr. B. Ada discussion dengan dia.

  • Sedang berada di...?

Resource Center, INSTED, IIUM. Sangat sejuk di sini. Abang kat bilik ni cakap “Budak-budak perempuan ni tak sejuk ke?”. Kami menjawab “dah nak beku ni,”

  • Excited sebab...

Esok ada kelas Parenting!

  • Perkara yang belum settle?

Redundant program! Rabu depan kena pergi 2 sekolah. Berlainan tempat. Macam mana ni? Agak-agak boleh tak belah dua badan ni?

  • Sedang YM dengan...

Mr. Z


  • Nickname yang paling tidak disukai?
Kak Ros. Sebab? Tak suka disamakan dengan watak-watak cerita kartun


  • Malam ni nak makan apa?
Belum rancang lagi. Tapi perut dah berkeroncong. Kadang-kadang ada lagu hip hop juga.


2 comments:

nadia said...

garang`y "cik nad" tu. kedengaran agak kejam kan??? :)

bila Mr. B datang, abes Resource Center tu. Bergaduh cam laki bini. Hahaha....pening kepala saya. I dun u/stand men & women r/ship ni. huhuhu....

Kak Ros chomel apa. tp "kak Ros" ni garang la mcm kak ros dalam upin & ipin :p

uiks...suka class parenting ke? tak caya saya. hehehe...

Miss Ann said...

agak kijam disitu..hehe

mstla...idea xsm..tp hati sm kot..haha

ske sbb blh dtg lmbt..hehe..ske topic nikah kawen je..haha