Nov 14, 2010

Someone adore me?

Okeh! I baru je balik dari IIUM. Balik-balik je terus habiskan finishing my crafts and update my another baby blog. Terus update entry and make up pape yang patut. As usual bila balik je macam-macam gosip yang ada. Best bergossip! *tambah dosa* haha!

Sambil-sambil dok cerita, ibu TERCERITA yang ada orang dah anggap I macam idolanya. Wow! Tak kusangka rupanya. Orang tu adalah anak lelaki kepada kawan baik my mum. *tteeeeeeeettttttttttt* Hehe. Terlebih excited gamaknya... Oppss! Tapi jangan berpikiran bukan-bukan ye~ *especially Cik Nad
*muka yang ada orang adore I... hihi*

A few years back, I helped him out to fills in a form to further his study. It was during my first year at university life. He knows my hardship to achieve until this level. That's why he adores me! *so sweet ya'!* 
So, nak tau dia sekarang buat pe? Dah nak habis belajar pun and nak keje dah pun. Alhamdulillah... dia dah jadi manusia yang berguna especially for his family. 

In conclusion for this story for today, if SOMEONE ASK FOR HELP, HELP THEM WITH YOUR OPEN ARMS. Be sincere and genuine. Never asked for return~

p/s: happy ada orang adore i~~

3 comments:

AISHA SAAD said...

halamakkk, bestnyaa..
when is my turn?
nak jugakkk.

tapi nak tolong prg pon malas, ape cer? hahahahahaha

Fello Ariza said...

wokeh..

fell adore anda juga..

sekian..

haha

:P

nadia said...

amboi2 U kata kat I ye. well, i just nk tahu berapa umur dia je?
hehehe...