Dec 17, 2011

Last moment...

Hye peeps!
Dah pukul 6 pun...
Korang buat apa je ye?
I sekadar dok kat surau ber FB dengan Cik Nad.
Hari yang mau berehat-rehat.
Semalam habis pulun sakan dan memerah tenaga dengan berprogram.
Hasilnya? Alhamdulillah, selesai jua.
Pengalaman yang menarik lagi thrill.
Bukan sekadar program biasa.
Memuji atau mengutuk?
Biarlah yang berprogram je tahu...

Hmm... minggu depan adalah minggu terakhir berkuliah.
Minggu terakhir juga nak merasa life as a counselling student. 
Semester depan tiada lagi berkuliah.
Insha'allah...
Tiada lagi perlu datang lambat ke kelas.
Tiada lagi pening nak pikir nak pakai baju apa.
Tidak perlu lagi berkejar ke kelas dari mahallah ke kuliyyah.
Tidak perlu set masa 15 min berjalan kaki untuk ke kelas.
Tiada lagi tertidur dalam kelas.
Dan tiada lagi segala-galanya yang berkaitan.
I will miss those moment...

I sedang merasa sesuatu walaupun assignment masih lagi berbakul-bakul.
Selepas ni, real world of work will 'invite' me to join.
Same with those with me.
Gonna miss all those stuff...
But at the same time hoping I did my very best while in here...
Pray for me...

3 comments:

A.I said...

this is ur last sem kan?
wahh!
mesti teruja kan? hehe.


neway sory tak attend u'all punya program. terpaksa balik. huhh. sorry!

Anonymous said...

Tahniah.. Congrats...

Miss Ann ~♥ said...

A.I: teruja? hm...kot..hehe