Jan 25, 2013

Reflection of Feelings: + - 24 hours

Well, NOooo feelings at all.
Haha! Crap!
Banyak belum settle lagi.
Macam nak mintak extend je.
Boleh tak? Haha.
Simpton macam nak menghantar assignment.
Mana taknya...
Rumah tak berkemas, hantaran still in progress, preparation memasak still in progress, goodies bags belum settle, bilik yang kemas belum kemas, nak touch up veil tak sempat-sempat...
Owh! Banyaknya...

Alhamdulillah ada helper tambahan...
One of my cousin datang dari PD untuk membantu...
But still not done yet.
Adik dari Kuching pun baru sampai 1 pagi tadi.
Adik yang sorang lagi belum confirm dapat keluar asrama ke tak sebab tiba-tiba dapat tau esok ganti sekolah.
Hew~ hew~

Encik Bakal Tunang pun sibuk memanjang.
Memang kami jarang nak berkomunikasi.
Ni tak dapat nak bayangkan esok macam mana.
And believe me that I'm still have the feelings of funny.
Funny to become someone fiance.
When I tell my mother about my feelings, dia kata I HATI BATU.
Oh ho~~!
Hati Batu.
Hehe...

Well, within this length of time, hopefully will be enough for us.
*Peace*

p/s: To Cik Nad - Memang berguna pun this kind of redlection of feelings. Hehe...

1 comment:

kipas putih said...

counseling student sgt kannn..
alaa jelesnya. wish my after study life will go like that too.
nak gak tunang, kawen cepat2. aminnn.

anyway, congrates in advance.
=)