Sep 2, 2009

Takut bola... Part III

Semalam Ann continue main volleyball tapi dok tepi je. Bola pun ada 5 biji and Mr Rozain nak 1 team 6 orang jer. Macam biasa, Ann akan mengelakan diri daripada join. Jadi budak nakal jap. Budak nakal yang suka langgar peraturan. Huhu... Sangat best! Nadia, Iffa & Hana pun join sekali. Memang betul geng budak nakal. Haha...

Then, before class habis, Mr Rozain tunjukkan teknik yang betul untuk bermain volleyball. Dia tak pernah jemu nak tunjukkan berulang-ulang kali tapi kami jer yang masih tak reti-reti lagi. Pity him~!

Semasa dia nak tunjuk skill tu, dia panggil beberapa orang girls untuk wat demo tapi sorang pun tak nak. Then dia pulak suggest "siapa yang takut bola, sila tampil kehadapan". Ish! Terasa betul. Menusuk ke hatiku. Hehe. Tapi tak apa... Salah sendiri... So, tak bolehlah nak elak!!! Kan... Kan... Kan...?

4 comments:

nadia said...

"Than, before class habis, Mr Rozain tunjukkan teknik yang betul untuk bermain volleyball. Dia tak pernah jemu nak tunjukkan berulang-ulang kali tapi kami jer yang masih tak reti-reti lagi. Pity him~!"

macam mana nak pndai, bila da kelas ja asyik lari. hehehe...

dah jd pakatan kita, escape tak nk masuk gelanggang. huhuhu....

Miss Ann said...

Hehe...kn dh state kn yg Ann takut bola...so pe lg...ESCAPE!!!

iffahnazifa said...

Mmg la kn bdk 4 org tue..
nk jd bdk nakal lak..
asal dpt lari je suke la..:-)

Mr.Rozain dh siap ugut lg..
Sape x nk buat nnt xde prctkl marks..huhu

Nmpk'y lps ni kne try gak la.
My bad...*sigh*

Miss Ann said...

Iffah: hehe...besala tu...