Dec 2, 2009

* Kasih Sayang Si Bulan Disember *

As usual, Ann akan berikan sedikit info buat Si Bulan Disember. Sebelum tu Ann ingin mengucapkan Happy Birthday buat adik-adikku yang tersayang (Wan & Aja), best fren ku (Aien) -[Aja & Aien lahir dibulan yang sama], kawan sekolejku dahulu (Iqa) & buat para pembaca yang meraikan Hari Lahir di bulan ini. Selamat Hari Jadi sekali lagi~~

Pemurah terhadap perhubungan

Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama.

Tergesa-gesa dalam perhubungan

Suka didampingi oleh pasangan.

Benci dikongkong.- Berbakat untuk kahwin lebih dari satu. (Utk Lelaki)

Suka mempengaruhi pasangan

Curang dalam percintaan.

Kurang berkerjasama dengan pasangan.

Selalu cuba untuk mencari pasangan yang baru

Mudah menipu dan tidak jujur terhadap pasangan.

Pasangan Ideal: Lahir bulan 3,9,11,12.

6 comments:

infraklia said...

aiyakkk..miss ann la, suda tkr ka..

nadia said...

sy tak akan cari calon suami dr bulan 12 ni. ada tendancy nak kawen byk ni. huhuhu....

Miss Ann said...

infraklia: a'a...ada tkr sket...tp nm RUZ still digunakan..huhu

nad:hello cik nad! dun ever say like dat...nk btl2 pyh..haha

nienadia said...

huhuhu....tak mo chek.
lgpn, psngan ideal december tak de pn bln 7 kan...hehehehe

Miss Ann said...

elele...nk jgk tu...tp klu dh dpt nk wat cmne...huhu

Anonymous said...

aik..dr 11, 2 yg pertama jer yg positive?he3..maner ader..xcam tu la..huhu