Dec 13, 2009

* One.Fine.Day *

Lepas pergi makan kat Tanglin (makan mee kung fu), Ann dan family pergi ke Taman Tasik Perdana. Saja-saja cuci mata, menikmati keindahan alam. Jalan-jalan ke Oasis Garden dan Edible Garden. Parking kereta dekat taman permainan dan berjalan kaki menikmati alam. Sangat tenang dan sejuk je berbanding kat Taman Tasik Titiwangsa. Kali kedua datang ke taman ni. Lain kali Ann nak datang ke sini lagi~~




Mula-mula kami ingatkan setakat jadi jaga. Rupa-rupanya menyaman kereta yang parking kat tempat yang dilarang. Aja (adik Ann) nak pegang kuda tu tapi tak berani. ^_^


Di dalamnya terdapat pokok-pokok herba dan pokok-pokok buah-buahan. Tetapi sayang seribu kali sayang. Tak dijaga dengan baik...



Pokok ditengah-tengah kolam. Kolam yang tak di jaga dengan baik. Tetapi tenang berada di sini.






My beloved parents~~






5 comments:

Anonymous said...

HEHEHHE KELUARGA BAHAGIA KAN MISS ANN

Miss Ann said...

hehe..sort of

nadia said...

best`y dapat jalan2 ngan family cam ni. saya dah lama tak rasa. huhuhu...

sedih...nak balik penang gak. huhuhuhu...

nadia said...

best`y dapat jalan2 ngan family cam ni. saya dah lama tak rasa. huhuhu...

sedih...nak balik penang gak. huhuhuhu...

Miss Ann said...

nad: alala..bkn cti mmg awk kuar dgn fmly ke?heheh..
ur msg sounds like Mr.C..huhu..he was msg me tru' FB