Dec 19, 2009

* Kuala.Selangor.Journey *

Semalam baru je pergi kenduri kecil-kecilan kat rumah sedara Ann. Interesting sebab entertain monyet-monyet on the way nak pergi ke sana dan juga semasa pulang ke rumah. Tapi sayang pictures tak lawa. So this some parts during the kenduri~~



Sedara-mara sebelah isteri my uncle.



My cousin (Azila) and me~





My cousin. Again...



Nenek ku yang tak suka bergambar. Candid jer...


Wak Mon and Wak Idah... In between, Wak Idah punya anak, Aqilah.


Sek fan!!!


My dad, Wak Ayob and Wak Naim (the owner / host of the kenduri).


SIX Musketeers... suppose to have SEVEN.
(dari kiri) Rashid, Arif, Udin, Wan, Aziq and Lee.
Yang nampak kepala botak kat belakang tu... is Adib.

4 comments:

Anonymous said...

heheheh org tu melantak awal eh sebab tu x nampak dia makan

Miss Ann said...

pe plak...mkn sket jer..heheh.ms mkn kne mkn...mn blh main2..heheh

zulkarnain said...

heheheh ye ke mcm tue abes yang budak budak main makan makan tu mcm mana ?

Miss Ann said...

bdk2 main makan?cmne tu?kurang paham..