Jul 31, 2012

R.U.T.I.N

Hye peeps~
Sebelun tu, sila enjoy video ni...

video

Dah tengok?
Enjoy tak?
Hm... curious?

Well... let me tell you something~
I'm going to teach my children HOW to DANCE...
*telan air liur dibulan puasa*
*Cik Nad... sila tolong saya!*

Agak gila jugak sebab manalah pernah nak mengajar orang.
Nak-nak dengan budak-budak.
Pening nak fikir walaupun steps dah ada.
Dua minggu lepas sibuk dengan mencari lagu-lagu yang sesuai dan 2 kali juga di reject.
Tak terasa langsung dengan apa yang bakal I hadapi.
Dan hari ni baru I realized yang kemahiran menari I memang ZERO!

Now... have to TEACH my children how to dance...
T.T
Lagi parah... time limitation.
Kelas lain dah start 2 bulan sebelum tu dan kelas I je lambat sangat.
Due date?
End of this month.
Tapi I dah fikirkan props yang comel-comel untuk depa ni.
Habislah kena tenyeh dengan I nanti.
*wink, wink~*

p/s: Dance ni untuk preparation for their concert on this 22nd October 2012.
Diorang akan perform kat tempat dekat lagi dikenang...
UIAM tercinta...
Masak kalau kantoi *tapi sekarang pun dah kantoi. Hehe*

2 comments:

Dunia Sebelah Fara said...

wah, bestnya. khas utk convocation 2012 ke akak? all da best ya. rindu sm kamu.

Ruzanna Rahman ~♥ said...

ehem...jgn tersilap ye...
konvo bdk2 ni...bkn konvo kte..hehe..
dhla bln yg sm...bln berkonvo dgn bdk2..hehe..
rndu sm kamu juga... ^__^