Jan 25, 2010

Next station... Shah Alam

Sekadar pictures masa attend meeting Keluarga Sepiah. Keluarga Ann ni besar juga. Maksudnya bermula dari moyang Ann. So, sebagai cicit yang paling sulong, mesti ada sedikit responsibility untuk ambil tahu dan contribute for my own big family. Cuma bermasalah sedikit kerana budak KL ini terpaksa SHIFT dari cakap bahasa Melayu biasa ke longhat Terengganu + Kelantan. A bit hard tapi nasib baik paham la juga... ^_^



Tol Shah Alam - Klang

Adikku bersama-sama dua pupu.

Nama pun perempuan... Tapi Ann tak pun join. Tak tahu kenapa tak berminat sangat. Pelik kan?

Roti jala + kuah kari dan agar-agar.

Miss Aiza @ Aja

Part of my family...

Posing tak ingat!!! hehe

Another family members

Nampak sedap kan? Yang special nya, buat sendiri tau~~

10 comments:

nadia said...

yummy..heaven la ais kacang tu.
tak nak antar sikit ke?

p/s: nnt awk pi kat blog saya, jgn lupa click kat nufnang tu tau. sy nak tengok jd ape. Huhuhu...

Miss Ann said...

anta sket? sory ler...awk mkn jela yg kt uia..hehe

nadia said...

tak nak la mkn yg UIA punya. sakit perut kita mkn aritu. hehehe....

Miss Ann said...

haha...tula..kan dh kata ada cm pelik sket kt ABC tu...awk xcye...rabun..hehe

nadia said...

hehehe...pelik ke? sy rasa cam sedap je.
eceh..sapa rabun? silau je kot. hahahah...

Miss Ann said...

awk ler yg rabun...sy dh bg tau tp xnak cye...tau2 esoknye skit perut..huhu...xpe2 next time blanje lychee kang eh? sy blnja awk jagung pula *gelak jahat*

nadia said...

sy plak rabun. hehehe...
ala..bukan selalu nak sakit perut mcm tu...tp sekali kena, bleh tahan gak la sengsaranya :)

wokeh...bila awk nk blanja jagung. nak yg kat Nelson tu :)

Miss Ann said...

so next time jgn mkn ABC kt HS...nti meninggalkan rasa yang kurang enak..haha

sy hny blnja awk bila awk nk g outing or blik kg je..haha

nadia said...

napa cam tu lak? kna tungu sy nk pi outing or balik kg....

Miss Ann said...

aik?xphm2 lg ke kejadian hari itu...hehe