Apr 26, 2010

Hari Pertama

Warghh! Sangat mengantuk. Sekarang baru je pukul 10:45 pagi. Patut ada class ni tapi Ann dah pun drop atas pelbagai kesulitan. So, next class will be at 2p.m. Tak sabar nk balik ke bilik tapi my CF ni tinggalkan laptop pulak. Tinggalah sorang-sorang kat RC ni. FYI, ni adalah short semester. It will consist 7 weeks lectures. Pendek je kot. So, kena study awal-awal *macam ye je ni*!

Semalam pulak baru jer berpindah bilik. Block yang sama tapi ni pindah ke tingkat 4! Adeh! Apalah nasib ku ini. Nasib ada Yati yang still jadi my roomate. Then, dapat jugak line wifi UIA ni. Ni kaki pun dah agak sakit-sakit sikit. Macam baru lepas lari 100m jer. View dari bilik pun okay jugak. Pagi tadi sejuk jer. Tapi nk mandi pagi tadi shower tak keluar air sangat. Tak taulah sama ada pressure tak kuat or dah lama tk digunakan. Ni pun belum habis mengemas. Biasalah, rumah dekat bawa macam-macam. Ibu asyik mengomel barang penuh 1 kereta. My younger brother pulak cakap, "yang ni ke barang-barang awak?" (sila baca dengan nada terkejut ye...). Dia terkejut sebab tak pernah tengok kakak kesayangan dia bawa barang sebegini banyak ^_^

Ann lapar... Ada sesiapa nak temankan Ann makan? Brunch...


3 comments:

kalam said...

Lee terkejut ? ye ? hehehe kalau abng pun tak sangka juga ahaks blh abng teman makan jom ehehe

Miss Ann ~♥ said...

Eleh! perli la tu...heheh
kena tunggu CF dulu...dia g class..hehe

kalam said...

Hheheeheh perli ke kenyataan ini hihihihi bukan terbukti kebenaran nya ke ehehehee