Dec 5, 2010

Enjoying myself till' I drop!: Day Two

Usah banyak ngomel. Cuma nak cakap yang day one tu hanya visit dalam dewan. Ada 4 dewan kalau tak silap. Tapi kali ni visit yang kat luar-luar pulak. Have a FREE bus ride (rapidKL) and tram! Sempat visited places: livestocks, pineapple farm, paddy fields, fishery and pavillion (ada rumah-rumah negeri-negeri di Malaysia). Kepada Cik Aisha, disini hanya ada jual t-shirt MAHA sebagai cenderahati je eh. hehe. Kepada Cik Nad pulak, day 1 tu taklah amik pics banyak-banyak 'coz dalam dewan je. Yang day 2 ni pun just a few je yang dapat display~

d.a.y 2
Only four of us~ Area dewan-dewan utama...

@ Livestocks

Muka menahan b.a.u

Lembu mat salleh...


@ Jentera & Peralatan Elektronik (saiz besar)

Kepenatan... Berehat bersama jentera-jentera...

Me and Umbrella... Bestfriend. Hehe


@ Pameran Kucing


Fokus pada kambing tu. Apa yang anda nampak?

@ Pineapple farm... Meh kira nenas kat gerbang tu...

Muka keletihan..huhu

I pun mau juga~~

Bila lunch... Kami ber picnic~~~~!!!! *lupa nak snap area pavillion*



@ Paddy Field





Somewhere @ MAHA

Dan tiba-tiba juga Mr. P menyelit.





2 comments:

AISHA SAAD said...

fuyohhh!
ada kambing besau!

alaaa, tak shok ah cam tuh, ada baju baru shokk! hahaha.

Miss Ann ~♥ said...

ceh!kaki shopping bju btl! haha