Dec 15, 2010

OhooOOhOOooHHhoo!!!

Saje je title gitu sebab memang takde title yang sesuai. Hehe. Ni sekadar nak membalas balik comment untuk entry yang lepas (click sini). 

You ni ala-ala nak nak report kat Opah Siah je... hehe. Ni kiranya ala-ala the continuation from the first mock counselling la ni eh? Macam second session eh? hehe. Since you know it already, tak perlu la kot ada hot story yang I nak cerita kat you. Hahaha... Then if you want phone no. Opah Siah, I leh je bagi. ngee~~ Opah tu pakai psychology je kot. Lagi advance dari kita. hehe. Then ada pesanan to your mom. It sound like this:

"Dear mama *Kunun-kunun my mum jugak.Share mak.I know you don't like it.hehe*... Mama toksah la risau pasai ceq. Kalau ada nanti, adala yang mai masuk meminang. Kalau ada ja, ceq terus nak nikah ja."

Hm... ok tak? Ala-ala cakap Penang sket but might be useful too. ^_^

Don't worry kalau Mr. Munchet takmo datang rumah. Mine also like that. Always refuse takmo datang rumah. Then, lega sket bila Opah Siah cakap gitu. Mesti ada reason why he don't want it. Another reason, mungkin not comfortable ke pe ke. Tu sekadar cakap-cakap orang tua. Another advice: Jangan force them and let it be 'coz one day when they are ready, they'll come. ^_^ 

*Do I sounds like Dr. Cinta? ngee~~*

Err... Dah masuk sekolah balik ler. Cuti sekolah selama sebulan dah pun habis. Hehe.





1 comment:

AISHA INANI said...

phewitt!
ada nama kiteww.

e2 laaa, betol now i know sis.
dah tak maw paksa2 dah. hee~