Dec 1, 2010

Phew!

Hola! 
Lama dah rasanya tak update blog ni. Masa kurang mengizinkan untuk update cerita yang hot-hot. ngee~~ *tambah dosa gosip-gosip ni* Anyway, pendekkan cerita. I baru je dapat award dari Cik Bunga Citra Lestari. *suka-suka!* Tanpa membuang masa, I nak display my award untuk blog I yang tak seberapa ni~~

Kena pulak tag 10 orang yang bertuah! But before that, kenalah cerita sikit-sikit pasal diri sendiri. T.U.J.U.H tau~!!! Adeh! Banyak! Tapi takpe. Layan~~~

f.i.r.s.t
I guna 2 buah mobile phone. Maxis and Celcom. Yang Maxis adalah pemberian dari ayah. Dulu dia pakai nombor tu tapi bila pihak office bagi nombor baru, lalu dia pun bagilah I nombor Maxis. Dah lama jugak pakai nombor tu. Yang Celcom pulak, nombor agak senang tapi PAYAH nak memorize! My bad...

s.e.c.o.n.d
I prefer to watch cartoon than drama yang menyakitkan hati. Contohnya macam cerita-cerita drama dari Indonesia. Agak sakit hati dowh!

t.h.i.r.d
My most favourite animal all the time is SKUNK. Even though skunks are stinks but they are SUPER adorable animal. Just look deep into their eyes~ 

f.o.u.r.t.h
  I EASILY get bored. Contohnya macam sekarang, I bosan nak ngadap FB sebab dah tak menarik. Kadang-kala login je tapi tak buat apa-apa pun. Banyak benda yang I easily get bored tapi BUKAN in terms of relationship ye... huhu

f.i.f.t.h
Kalau makan nasi especially for lunch, lauk I sangat simple. Contohnya berlaukkan telur goreng dan kicap sahaja dah cukup TAPI nasi mau banyak yer~ *to Mr. P, bukan alasan anda nak jimat duit eh!*

s.i.x.t.h
This moment, I miss ALL my DARLINGS~! Hoping to watch them right now. Growing as a decent human beings Miss all of you soOOooo much~!

s.e.v.e.n.t.h
I ada seorang ayah, seorang ibu, seorang adik perempuan dan tiga orang adik lelaki. Tempat bermanja ~ adik lelaki selepas I dan adik perempuan. *dah tak tau nak cerita pe*

Orang yang t.e.r.p.i.l.i.h (kena pilih 10 orang tapi tak mampu cukupkan kuota~):



3 comments:

arek said...

tq bagi award...

http://www.infraklia.com/2010/12/award.html

AISHA SAAD said...

wahh suka jugak masik dgn telo dgn kicap.
susah nak dpt kat uia, sebab nak telor pans sebijik untuk kitaa.
hehehe~

Anonymous said...

Terima kasih untuk ini post.Admiring indah waktu dan usaha yang Anda lakukan ke dalam blog Anda dan informasi rinci yang Anda tawarkan.