Dec 26, 2010

Ruzanna Rahman Jadi Model!

OooOOppsS! Salah statement. Hehe. Dah lama tak post apa-apa entry. Banyak nak tulis taip tapi ada banyak benda utama lain yang nak dibuat. I'm speechless. So, tengok-tengok jelah pictures kat bawah ni. Kawan I kahwin. Congrats to Wawa~!! xoxo...
Ni pictures yang diambil oleh pro photographer a.k.a kawan-kawan sekolah (Aban & Alfon)...
Love their pictures. Boleh usha-usha kat website diorang (click here)...




*me, Pae' (bestfriend), Hairin & Syida*


*Kami yang mengacau pengantin baru berdating kat Lake Garden. Ngeh... ngeh... ngeh...*

Ha! Yang ni pulak pictures yang dirakam guna phone Hairin...



*bunga hidup tau~~* I love rhis picture!

Tiba-tiba ada ini... *suke~~*

Dan banyak sangat...
huhu...

*Alfon, me, Syida and Pae'*

*Orang baju hijau itu... Aban*

Finally...

*end up amik bunga banyak-banyak dan letak dalam bilik~*






3 comments:

Kasim Ahmad said...

cantik gmbar2 ni

nadia said...

awk...sori to say...dlm gmbar ni anatar semua kwn2 awk, awk sorg je nampak tak matang.

don't get me wrong ye. "tak matang" mean sgt sgt awek muda & tak nmpk umur sebenar. kwn2 awk yg lain sgt bergaya dan nmpk matang, sesuai ngan umur dorang la. hehehe...

Miss Ann ~♥ said...

i'm confused cik nad...
should I laugh or cry?
hehe