Aug 26, 2009

Takut bola... Part II

Dibulan puasa yang mulia ni Ann ingatkan Mr Rozain taklah suruh main volleyball macam last time. Tapi... ish!! terkena jugak... sangat tak best but Ann try slowly. Then, tak habis-habis pulak kene perli dengan dia... Adeh!!... Tapi tak mengapa. Dimaafkan... hehe

Tapi yang tak bestnye, hari pulak sakit-sakit satu badan. Nak bangun sahur pun macam tak terbangun dah. Sengal-sengal badan semuanya ada. huhu... Salah sendiri coz aktif sangat. Then, 10 malam pulak gi meeting. nak dekat pukul 12 barulah sampai hostel... Tak ke penat ke tu?

3 comments:

nadia said...

main bola best ape. hehehehe....

Miss Ann said...

Perli ke?hehhe...mn plak best. sakit tangan I tau~! ouch~!:p

nadia said...

mana ada perli. huhuhu...cuma tak guna teknik yg btul masa nk tangkp bola. sbb tu skit tangan. hehehehe