Oct 17, 2010

10 Things About Ruzanna Rahman

  1. Suka jalan laju-laju! Sesiapa yang follow dari belakang or temankan gi jalan-jalan, alamatnya you left behind! Say bye, bye je la...
  2. Food Lover~~! I might look soooooo skinny but beware! Kalau ajak makan-makan, usually my friends takut tengok I makan. ngeee~~~
  3. I sangatlah garang! Tak caya? Tanyalah all my students. 
  4. I suka beg besar-besar. Tak kira pergi ke kelas or jalan-jalan. Sebab? Senang nak sumbat semua barang!
  5. Sangat bosan dengan warna hitam or beige. Jadinya sekarang most of my apparels berwarna putih.
  6. Tak suka mengemas rumah or bilik. Tapi sekarang kena belajar a.k.a paksa diri jugak. I prefer to cook than do housekeeping ~_~
  7. I ada good bestfriend since standard 6. I love her!
  8. Dulu-dulu, I sangat mementingkan masa. My father's who influenced me. Tapi sekarang kurang begitu. Influenced by my environment including friends. Tapi kalau benda-benda yang penting, I akan jadi yang sama and quickly get angry bila orang lain lambat datang.
  9. I tak suka adhoc!
  10. I ada seorang kawan baik yang suka tidoq dalam class. Tiap kali terlelap, terpaksa menyiku or buat-buat ketuk meja. Manalah tau kot-kot lecturer tegur dia. Kang dia jugak yang malu. Ngeee~~

9 comments:

AISHA SAAD said...

hahaha. tak sangka kurus tapi suka makan.
persoalannya.... MANA MAKANAN TUH P? BELA JIN? EH! heee.

Miss Ann ~♥ said...

JIN? tula yg dok pkr2...xtaula kot2 JIN tu yg amik mknan kte...cz sthu kte...kte xpnh pn bela jin..musykil2...haha

Enol said...

orang kurus besenya lg kuat mkn drpd org yang xbrapa nk kurus sbb bdn diorg tak naik..This is a fact..proven by most people i know...ahaha..

nadia said...

Salam cik Ann,

1) betul ke U suka jln laju2? hehehe...

2)Setuju banget kenyataan ni. Mknan awk tak cukup zat sbb tak ada sayur. sbb tu kurus je. tak caya cuba tny Dr. Lee. huhuhu..tetiba lak :P

3)U garang ke? I tengok U sopan je. hehehe...

4) ooo mcm ur beg yg bendera malaysia tu eh?

5) I suka je kaler hitam. say NO to pink. huhuhu...

6) same goes to me. u can expect how my room look like. heheheh...
(tp kena belajar mengemas gk la kan. nnt bila dh kawen mcm mana. tp, I hope i will get future husband yg "super rajin mengemas" tp jgn sorg yg perfectionist dh la. mampus la nnt)

7) i know who is she. hehehe...ur bestfriend dh nk kawen. U bila lagi? hehehehe...

8) Same goes to me. Tak caya???.hehehe.. tp bila dh dtng UIA, semua tu dh hancus. tak tau la sbb apa.
kenyataan "Influences by my enviroment including friend" huhuhu..I ke?

9)Saya suka je. tp klu selalu, mau semput gak nak bertahan ni. especially klu dpt ad-hoc keje with "MR P". tp dh besa kn.

10) newey, tq atas kerja keras anda selama ini. hahaha...sepanjang sy tidor dlm kelas tu, ada tak lecturer marah? sy rasa tak pernah lagi kot. hehehehe...

sy nk tny pendapat awk ni, antara tidur dlm kelas & bermain SMS ngan pakwe dlm kelas, mana lebih baik? hehehe...

jwb jgn tak jwb. I tunggu jwpn U :P

okey, sekian sahaja komen saya utuk entry ni. Jumpa lgi di entry yg lain plak. Daa....

Miss Ann ~♥ said...

Menjawab kata-kata Cik Nad:

1. eh. betul pe...kalau race ni awk kalah tau..hehe

2. S.A.Y.U.R tu another words ya! hehe

3. I garang bertempat. haha

4. walaupun beg bendera m'sia tapi sangat berguna sampai terkoyak-koyak *entah bilalah nak baikinya*

5. supposed to say "say yes to PINK" haha

6. haha..sempat lg berangan!

7. I? bila? wallahua'lam..hehe. biar jodoh hingga ke syurga~

8. U adalah di antaranya...hehe

9. who is MR. P???

10. lecturer xmarah cuma geram je kot... dok pandang-pandang jer..hehe

soalan U tu sgtlah membunuh! I rs kalau SMS dgn pakwe tu...sat je kot berbanding tidoq dlm class...at least focus2...hehhe

Anonymous said...

yg number 1: stuju..tu klu tgh dlm gedung kain or sogo, rasa nk kol kaunter perkhidmatan kanak2 ilang jer..tp perkara no 1 xkan berlaku klu ramai warga asing di sisi..

yg no 8: betul2 tu..tp kadang2 mizz ann lambat gak..org yg tunggu miz ann xgeram pun~~

yg no 5: wow wow racist kat i~~hehe


to nad: tu la nad,awak lelap sbb tu die msg pakwe..dier tgh busan dlm kelas..hehe

Miss Ann ~♥ said...

enol: ada kbnaran jugk~~

anonymous a.k.a MR.P:
eh! ni sumenye cm xpuas ati je dgn i...hehe. tp pe kne mngena dgn no 5?

arek said...

beliau juga merupakan fren internet paling lama saye sejak form 3 gitu hehhehe..tak penah besua muke pun

Miss Ann ~♥ said...

iye wahai kekasih gelapku arek~~