Oct 23, 2010

Assignment vs. Duit

Alhamdulillah dah kurang sedikit bebanan. Cuma tinggal berbaki jer. Tapi masih berbuku dihati ni. Biasalah kalau dah buat assignment dalam group. Semua kepala lain-lain. Kalau suruh buat Personality Plus ni, memang ada macam-macam perangai dominant yang berbeza. Dah hampir seminggu macam ni. Stress, stress dan stress.

Alhamdulillah juga dapat handle dengan baik. Cuma sekarang ni ada yang masih terlepas. Isunya sekarang, "tak dapat buat assignment, maka digantikan dengan print and tolong binding kan sekali assignment" Agak-agak nilainya sama ke dengan ilmu walaupun hanya kena taip 1 page je? Kalau total harga kesemuanya hanya RM5, maka harga assignment tu RM5 jugak ke? For me, there is priceless BUT have own value to be counted. Bigger than the amount that have to pay. Nak atau tak, just have to accept because of time constrain. Let it be and that is the "price" that I have to pay. And now, just relax and smile...

.:: Pictures: Google ::.

1 comment:

Aizuddin Hanis said...

huhuhuhuhu~~ biasalah 2...name pun student...bile final?