Oct 25, 2010

Exam nak dekat! Yay!

Okeh! Masa-masa kritikal bersama-sama group mates dah pun berlalu. Sekarang ni masa-masa kritikal nak menyiapkan segala bagai assgnment pulak. Juga exam yang start Ahad ni. What?!! Ahad ni? *pura-pura terkejut macam reaksi Cik Nad* 
Sekarang ni tengah mengambil mood nak menaip book review. 
Tajuknya "Tentang Cinta" 
Apakah itu?! *kau jangan pura-pura tak tau lagi yer*....

Okeh! cerita one by one dulu. Ni exam lists:
♥ 31/10 - Social Work
♥ 2/11 - UNGS (Fiqh)
♥ 4/11 - Career Counseling
♥ 6/11 - Basic Statistics
♥ 10/11 - Group Counseling
♥ 11/11 - Islamic Approach
♥ 13/11 - Individual Appraisal

Assignment dan segala bagai yang belum di submit:
♥ Book Review - Tentang Cinta
♥ Collage - Counseling Skills
♥ Compilation of Inventories
♥ Report Client 

*maafkan saya Dr. sebab lewat submit~*

Jadinya, sekarang logout ini belog yer. Buat assignment dulu!!

Mood: Zee Avi - Just You & Me...
~ I ♥ You, Mr. P ~ 

4 comments:

nadia said...

patut terbatuk-batuk kat bilik ni. Rupanya ada org sebut di sini. Popular gk sy ni eh? hehehe.... (muka bajet ye)

well, mmg la mcm ala2 terkejut sbb dh nk exam kn. tp assingment ada lg yg tak hntr. huhuhu...slumber badak je. apa nk jd la sem ni. I feel so bad. Bila lgi nk jadi "bad girl" kan???? hehehe...

well, slmt siapkn assigmnt tu, especially kolaj the heaven tu.

Miss Ann ~♥ said...

tu kira ok lg x post MUKA Orang sedang NYENYAK TIDOQ... hhahaha

tp besela kn...ala2 senior technically 3rd year...tanduk makin meninggi..hehe

collage tu ada tersadai kt hall...belum berusik..hehe

AISHA SAAD said...

uish ade xsaimen lgikk?
wow!

kita last indi jekk.
tapi dah buat test, just repot tunggu mdm ajar.
neway,wish u all the best yeah final. hee

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ siannye...samelah kte er...huhuhuhuh~~~~