Aug 10, 2011

Bersyukur

Morning peeps dan selamat berpuasa!
Mengantuk sebenarnya tapi gagahkan juga untuk berbelog. Tak mau bagi berhabuk Huhu. Lagi pun lepas ni DILARANG sama sekali untuk tido sebab kena tolong my mum buat kuih *adeh! liat sket ni* Anyway, I cuma nak share rasa syukur du bulan Ramadhan ni. Banyak benda dan murah rezeki juga. Happy. Taklah dapat yang terbaik dan banyak tapi sekurang-kurangnya permulaan yang baik dan pemberi semangat kepada diri sendiri juga.

Senarai rasa bersyukur:
~ Baru semalam I dapat result yang okay. Yang terbaik I dah buat. Result practicum. Bukannya dapat A bulat terus. Unexpected result. Alhamdulillah...
~ Permulaan yang baik dapat custumer for my crafts shop. Tak banyak tapi itu adalah permulaan kan? *nak tengok? *clicklah sini~*
~ Tiba-tiba dapat BE pulak. Depa bermurah hati pada I~ Tak disangka-sangka. Tak caya, boleh check sini.
~ Counting days untuk beberapa hari lagi. Takpe. Bulan Ramadhan~ Nak tau? Tunggu~ *insha'allah kalau ada umur yang panjang~*
~ Lain-lain? Nanti I senaraikan eh? Hehe

So, beginilah kehidupan seorang manusia. Kadang-kala cerah, kadang-kala mendung. Tapi ingat. Sentiasa bersyukur dengan apa yang ada. Setiap kejadian ada hikmahnya. Juga jangan selalu menuduh orang lain. Ada juga yang menuduh Tuhan kerana diberikan bala. Haish! Apa kata kalau mulakan hari dengan senyuman dan berfikiran positif yer~!

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah...

3 comments:

Popoi said...

alhamdulillah~~

kaizen said...

rezeki tu... alhamdulillah.... pasnih boleh la blnjer sy kn3?? hehehe

latest entry Sape nak DUIT RAYE?? & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

Marina said...

selamat berpuasa dan salam perkenalan dari marina

www.marinafazli.blogspot.com