Aug 2, 2011

Menumpang dan Tertumpang

Hello peeps!
Saja singgah blog. Update pape yang patut. Sekarang sesi menurunkan berat badan nasi di dalam perut. Hehe. Tengok sibuk-sibuk menaip, ada plak yang 'kacau' I tengah menaip. Hampeh! Potong stim betul nak menaip. Kalau sekali tengok, ada yang dah menjerit, melalak, seriau dan macam-macamlah. 

I taklah takut. Cuma ada part-part yang kurang gemar. Nasiblah kau ni 'belaan' adikku. Kalau tak, lama dah cari orang nak 'halau' kau. Huhu. 

Dia penyibuk tapi pendiam tau~ Huhu.

Adik perempuan I gelarkan dia 'COMEYY~~"

Hm... tang mana? Tang mata yang macam guli or mata macam burung ni...

Tengok betul-betul ye...

Da...

6 comments:

Azlan Hasan said...

tu ular betul2 ke main2..hehe..adk ko bela ular hidup ke??hehhee..tapi yang patung tu cute..hehehe

Regards,
-Strider-

Hans said...

wah
ular sawa

Miss Ann ~♥ said...

@strider mmg ular btl2 la...mn ada main2...ular sawa..hehe.. yg patung tu aku pny..aku jahit ^^

Miss Ann ~♥ said...

@hans iye..ular sawa..^^

nadia said...

eh..."si comey" ni balik posa kt umah ke? ^_^

Miss Ann ~♥ said...

@nad yup! dia baru je menelan 2 ekor anak ayam...so akan berpuasa for 2 weeks! hehe. after that owner dia akan angkut dia balik..hehe