Aug 22, 2011

Half Day with My BFF

Assalamualaikum~
Dah berbuka? Kenyang tak? ^_^ Okay. I nak terus ke cerita yang sepatutnya. Last Saturday I hangout dengan Cik Pae. Mak, kakak dan anak-anak buah dia pun ada. I okay je sebab dah biasa keluar dengan family dia pun kadang-kala. Keluar dari pukul 2 petang sampailah 10 malam. Layankan aje bila depa ni dok sibuk-sibuk cari barang. I pun tumpang sekaki. Hehe. 

Sambil depa dok sakan shopping, I pun beli-belah barang-barang yang mungkin tak sepatutnya beli kot. Hehe *maybe*. I beli...

Baby Pin. Comel. 

Cekak Rambut. Beli 3 RM10. Satu lagi bagi my mum.

So, bila malam menjelma, area jalan TAR lagi sibuk. Balik pukul 10 malam pun, nampak kenderaan masih banyak menghala ke KL. Bershopping waktu malam. Lagi sesak. Siang dahlah panas dan sesak. Bila malam, lagi la...

Pemandangan selepas berbuka. Macam sayu je sebab masing-masing berbuka dimana-mana saje. Asalkan dapat tempat duduk dan makan.

Dah berbuka, temankan Cik Pae shopping lagi. Best walaupun mengantuk. ^_^

Tak ketinggalan, bershopping air mata kucing. Hehe.

Dan pemandangan yang paling best and I WISH I have one...

Lucky Star namanya. Kalau letak dalam bilik, boleh jadikan koleksi dinding bilik. Koleksi "Pemandangan Di Dalam Bilik Dikala Lampu Padam - Glow in the dark". Tapi mahal. RM30++

I want one!

4 comments:

A.I said...

bestnya sampai malam.
wow!
this year tak dapat nak smp malam. tgh cuti kan.
pi ng mak bukan larat nak sampai malam. sat2 jaa. hiukkk

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Lucky Star tu mmg cantek~ tapi dulu pernah ada kawan beli, tapi since menda ni slalunya kumpul habuk, kalo tak rajin bersihkan nanti jadi kelabu :P

Miss Ann ~♥ said...

@A.I: g mlm2 xbest sgt pun..klu best pun sbb sjuk je...hehe

Miss Ann ~♥ said...

@Faer.han: ish..mmg bhabuk tp cntik ^_^...jnuh gak nak cuci nti. hehe