May 1, 2010

Tag?

Ehm... Pernah jer dengar tag menge-tag ni tapi dalam FB jer. Dalam blog jugak pernah tapi agak tak tahu ni... Takpe... Belasah ajer la... Anyway, thanks to Cik Nad yang rajin menge-tag Ann *big claps to her*...


1. Apa yg anda buat klu anda tahu member tikam belakang anda?
Tikam? Cari ajer sampai dapat. Then pilih sama ada nak Taekwondo atau Aikido. Ada berani?

2. 6 org dihati anda??
Mak aihh!! Tak cukup list ni tapi takpe. Short list agar tiada orang yang sakit hati. Mereka adalah:
  • Mr. Rahman a.k.a ayah
  • Mrs. Zalina a.k.a ibu
  • Mr. Lee
  • Mr. Wan
  • Mr. Aziq
  • Miss Aja

3. Anda rasa anda COMEL?
Orang cakap Ann comel. Tapi Ann rasa tak pun... *muka tak bersalah*

4. Single or taken?
Ehm.. I hate this question. Let's make it simple, baby. I'm Single 'coz not married yet~~

5. Blog yg anda suka?
Macam Cik Nad. Suka blog sendiri. Tak pandai menilai blog orang lain.

6. Adakah bilik anda kemas setiap ari?
Tak jugak sebab kadang-kala kemas bila tak banyak kerja. Tak kemas bila sangat-sangatlah busy.

8. Last text mesej?
Adeh! Wajib jawab eh? Baiklah... Mr. P orang yang terakhir. Dia cakap "baik Kak Yong... esok jangan bangun pukul 10 pulak" *kantoi*

9. Last fon call?
Dari Mr. P jugak.

10. Hari terakhir anda menangis?
Beberapa bulan lepas. Lama jugak eh...

11. List 5 warna kegemaran?
Purple, biru, putih, merah dan pink

12. Org terakhir anda ber YM?
Cik Nad. Tanya hal class.

13. Game yg anda paling suka?
Red Alert. Game lama tapi Ann suka~! Sekarang setakat main game kat FB jer...

14. Adakah anda peminat MCR?
My Chemical Romance, kan? Suka sangat~!

15. Apa perasaan anda bila jawab TAG ni?
Speechless...

16. Anda rasa TAG ni best?
Okay jugaklah...

17. Ok TAG lagi 10 org?
Cik Nad tak boleh. So, ada senarai sikit jer. Mr. Zul, Sheril Aida, Seri Hani, Iqa, Ruham, Kubiey, Luq. Lain-lain? Tak cukup...

2 comments:

Anonymous said...

hah..tu mmg bangun kul 10 la tu..ha3..~ P

Miss Ann ~♥ said...

ni mst keje Mr P ni..hehe