Jun 24, 2010

Entri Perkasam

Supposed entry ni patut ada sejurus lepas habis exam dan juga bila dah sampai kat rumah. Tapi apakan daya. Ann lebih interested nak post entry lain. Tak-tau, dah pun jadi perkasam. 4 hari bersimpan. Hehe. 


So, lepas habis exam pada 20/6 hari tu, keluar jer dari exam hall, terus call rumah. Ayah kata akan jemput pukul 2 petang. Padahal dah deal dengan ibu nak amik pukul 3. Tengok jam dah pukul 11.30 pagi. Tiba-tiba teringat yang Ann BELUM PACKING! Arrgghh! Okay. Cool okay? Stress management. Sebelum balik, jumpa dulu my CF (nanti I rindu kat dia~). Dia ajak tengok wayang. Cerita Shrek. Tapi sorry dear. Tak boleh. Lain kali yer sayang? Lepas borak-borak dan scene perpisahan, terus balik bilik. Okay, pukul 12 dah. Perut lapar tapi terpaksa tahan. Makan ajer gula-gula dan wafer oren kat bilik. Sabar yer sayang, nanti i bagi makan yang sedap-sedap (usap-usap tummy yang berisi angin) ~_~.

Tiba-tiba, hp berbunyi. Ibu cakap baru jer keluar rumah. Masa tu baru pukul 1.30. So, okay, tunggu ajer. nasib juga dah siap packing. Adalah lebih kurang 5 beg jer. Semua beg kecik-kecik including my lappy bag. Tapi berat seyh! Hanya bawa balik:
  • Baju-baju yang beberapa banyak helai.
  • Important files.
  • Notes yang dah tak dipakai.
  • My lappy.
  • Electrical stuffs.
  • Small stuff such as toiletries.
Jenuh nak angkut dari tingkat 4. Tapi tak apa. Cuti 3 minggu punya pasal. Then tunggu my parents. In the end diorang fetch me at 3 pm. Duh! Cam sama jer deal yang sebelum ni. Tapi tak apa. Bila dah balik ni, macam-macam yang terlintas. Nak buat apa eh kat rumah? Ni antara lists yang ada:
  • Mengemas
  • Makan
  • Tido
  • Tengok TV puas-puas
  • Jaga pets
  • Main dengan pets
  • Online sampai lebam
  • Tulis entry banyak-banyak
  • Jalan-jalan dengan sape-sape yang available. Dapat kuar gi pasar pun okay
  • Dan lain-lain...
Juga semalam dapat keje AdHoc. Helped my sister last night... So, jagi macam ni...

Kena buat uncang. Comel tak dia buat? (hanya tolong dia for about 20% jer). So, okaylah. Nak gi buat minum petang. Babai. XOXO

3 comments:

kalam said...

wow mana part yng 20% yg sayang buat tu hihihi. 20 % ye hihihihi sweet gak
cume close up sgt pic tu hihihi x nmpk sgt

nadia said...

hehehe kesian dear kamu kan.

Miss Ann ~♥ said...

dear?which dear?hehe