Jun 22, 2010

From IIC with ♥ ~~

Baru-baru ni, my old friend tagged me in her photos on FB. Suddenly, I missed my old time during I was in International Islamic College (IIC). Meh usha picture nie...
*ada orang kata macam ala-ala dekat London*

Semua muka bajet termasuk i. Lalala~ So, sweet memories still remain in my mind and could never forget until I die. All those people in that picture are the closest friends during that time. I'm the one who wore yellow shirt. Yang bajet pegang gitar. Sebelah tu, Iqa, the closest one. Selalu belajar sama-sama time nak exam, makan nasi lauk ayam goreng & sambal belacan sama-sama yang harganya paling murah (bukan kedekut okay?), all subjects class mesti sama-sama and even kami pernah cakap masa second year in these words "Sekarang second year, kan? Nanti tak lama lagi final year and terus grad. Bestnya...". Then, convo pun dah berlalu for almost 2 years ++ from now. Sekarang dia jadi supervisor kat sebuah tadika kat Johor. Then, yang sebelah tu, Hani. Antara yang nampak sweet tapi agak ganas jugaklah (sebab dia belajar silat wo! Don't mess with her!). Sekarang ni dia belajar kat USIM. Yang sorang lagi tu, Jannah. Sekarang sambung belajar kat UUM dan dia pun baru je melangsungkan pertunangannya (bila nak nikah pulak? hehe). 

Bila tengok pic ni, terasa terus nak menulis this special entry for you guys. And still keep this convo's picture...
*sama tak kedudukannya?*

Then, tersenyum sendiri. So, selongkarlah laci. Kot-kot ada benda lain yang leh dicari and tada...
*pic antara yang paling tak photogenic*

Ada jer banyak lagi pics yang nak dimasukkan tapi tu antaranya lah. Then ni my part pulak. During the convo 2008. Tapi tak rasa sangat 'coz convo dalam UIA. Masa tu pulak dah pun jadi student UIA. Nanti for about 2 years more, pun grad kat UIA but tukar sikit; having mortar board on my head. Wee~ So, bayangkan ada mortar board... Lalala~
*first time dapat bunga.from my family, okay?not bf*

So, sekarang ni dah boleh adapt dengan environment kat UIA. Yelah dah nak masuk third year kat sini. FYI, I make new closes friends in here too. One of them is from IIC too. Amik Dip in Early Childhood Education (DICE) jugak. What an coincident, right? This is her... Cik Nad.

Dan juga my CF. Not BF... Mr. Bubu.

*teman tapi mesra, okay?*

So, best wishes from me to all you guys in whatever you are doing right now. Focus and the bright future is heading to you. Hugs and kisses from me. Hope could see you guys 'coz damn miss you~ (nak kahwin jangan lupa jemput yer~)

3 comments:

kalam said...

SWEET PIC AND SWEET GIRL ALSO . KALAM SUKE TGK

nadia said...

i miss college time so much. enjoy n happening je. jom kita pi balik kolej :)

apasal letak gambar tembam sy tu? huhuhu.... malu cheq tau.

Miss Ann ~♥ said...

alo...cew xda pic lain..hehe