Apr 27, 2011

Happy macam dapat tau result semester lepas je

Hi peeps!
Dah lama tak berblogging. Entry kali ni pendek je. I baru dapat tau I akan dihantar ke S.M.K Darul Ehsan, Selangor untuk buat practicum. Excited sebab dah lama sangat tunggu jawapan dan baru hari ni office call I. Tapi I cuak jugak sebab nanti mesti student I lagi tinggi dari I. Macam nak undercover je jadi budak sekolah. Tapi baju Aja tak muat. Hehe. Ni semua idea Mr. P. Tadi kuar gi bank pun ada budak sekolah ngorat I. Parah! Confirm boleh menyamar jadi budak sekolah balik. Hehe *idea jahat*

Then, I bagi tau my mum. Ada plak dia yang excited lebih. Siap hug I. Adeh! Bukannya dapat result exam ler... Result exam dapat tau minggu depan. Lagi cuak! Hoho. Dapat dean list ke tak ye? Lulus semua ke? Tambah cuak ni. Doa banyak-banyak agar semuanya lulus. Amin...

Ni entah name tag dapat ke tak. Dahlah I tak buat name tag lagi. Buku nota kecik pun belum beli. Kasut juga begitu. Make up belum upgrade lagi. Haish! banyak benor I nak beli ni. Excited + Scary. Lepas lunch sat gi baru nak heading to UIA amik surat dan tanya pape yang patut. 

Dahlah. I lapar. My mum masak pakprik. Jom makan! Hehe. Selamat Lunch ye!

3 comments:

saharinasaharudin said...

kak ann, practicum dah?msti cuak kan.
pape pun,gud luck!nnti bleh la share experience :)

Miss Ann ~♥ said...

mau xcuak...hehe...nk shre exprience blh je..huhu

nadia said...

huhuhu...hopefully Darul Ehsan is fine to us ^_^