Apr 28, 2011

Saya seorang Penyegan

Hi Peeps!
I baru je lepas-lepas mengemas. Tolong-tolong for dinner. Then Cik Aien call. Dia mintak tolong something yang I pun tak jangka dan tak nak sebenarnya sebab segan sangat. Tak pernah bermimpi pun. Jadi PENGAPIT. Uwaa! Have to sebab kawan dia dapat call yang atuk dia baru je meninggal. Innalillah...

Aish! Malu I macam ni. Dahlah majlis resepsi dia agak grand. Mana mau I sorok muka ni. So, kena cari baju purple. Mana I nak cekau ni. Cik Aien kata pengapit simpanan. Tapi I rasa tak. Adeh! One more thing, betul ke banyak kali jadi pengapit, kawen lambat? Haish! Simpang jauh. Huhu.

3 comments:

nadia said...

kalau bahasa utara penyegan tu maksud dia pemalas tau ^_^

man said...

Daripada Allah kita datang, kepada Allah kita kembali.

Miss Ann ~♥ said...

@nad: bkn mksd pemalas ye..hehe..
@man: yeah~ u r rite!