Apr 2, 2011

I suka perempuan cantik!

Ha! Jangan pulak terkejut dengan statement tu ye. Teeeeeeeeeeettttttttt!
 Memang betul I suka pada perempuan cantik. But err... I'm STRAIGHT. Ehem... belum tukar taste lagi *and not gonna change!*. Well, lately asyik terserempak dengan ramai perempuan cantik je. Jealous? Tak jugak. I'm just amaze. Nak-nak yang mixed girl. Lepastu muka macam doll. Kalau bagi kebenaran, mau aje sentuh-sentuh. Ehem... I mean, nak tau tahap kelicinan kulit muka diorang. 

Then, I pun selalu jugak usha-usha blog orang. Kagum kalau kat blog tu ada yang cantik. Sometimes, I wish to be like them but bila fikir-fikir balik, apa guna rupa tapi perangai kurang senonoh. Betul tak? Manusia ni tak perfect. Mesti ada kekurangan. Tapi dalam kekurangan tu, ada kelebihan. 

Moral of the story:
Tengok perempuan cantik is NOT a crime for girl *tapi jangan bernafsu lain ler*. Kalau lelaki, confirm salah. Ye tak? ngee~

Hargai pemberianNya sebab tiada yang perfect sebab kita manusia biasa.

Kalau ada rupa yang elok, janganlah meninggi diri. Sebab kadang-kala kalau nak ditarik, bila-bila masa pun boleh jadi.

5 comments:

AISHA INANI said...

halaaa, rugi tak cun kalo dop kak ann mesti tgok hr2. teheeee....

sob sob.

betul jgn sombong, anytime.. anything pon will happen..

ikha said...

kak ann pun cantek jgk ^^

Miss Ann ~♥ said...

aisha: hahaha....tp xleh2...kang 'ati' ttb rs lain..heheh

ikha: anda juga cntik~~ hehe

nadia said...

u suka i tak? hehehe....

Miss Ann ~♥ said...

err....cm bajet je tny g2...hahha