Apr 28, 2011

Anak Dara

Hi again!
I baru je post entry pendek dan I post lagi sekali. My mum tak benarkan I jadi pengapit. Sebab? Orang tua-tua kata tak elok jadi pengapit. Tak manis. I siap call Opah Siah untuk pengesahan. Maka, I memang tak jadi pengapit. Berat hati sebab my BFF yang nak kawen. Berat hati jugak nak call dia. Bila dah call, alhamdulillah kawan dia jadi untuk jadi pengapit. Thanks to kawan Cik Aien because you saves my day and Cik Aien's day. Do please redeem your reward at akhirah. XoXo. Sorry jugak Cik Aien kerana menghampakan anda. Huhu.

As last reminder: ANAK DARA DILARANG SAMA SEKALI JADI PENGAPIT. Tak manis you~~!

4 comments:

nadia said...

sebab apa plak? taboo je tu. hehehe...

come on la, we have to be open minded. hehehe...

btwen, kalau ank dara tak bleh jd pengapit, siapa plak yg patut jd? emak dara ke? ~ngee~

man said...

jgn mati adat...

ikha said...

xblh ke kak ann?? cian la abg agkt sy nanti sbb xleh jd pengapit bkl kak ipar..hu~

Miss Ann ~♥ said...

@nad: dh org2 tua ckp g2 mn leh lwn...kang sy jgk yg kne marah...hehe..
@man: yup. org tua2 ni lg berhalus dr org muda...
@ikha: bkn xleh tp xmanis org kt...nk jugak tpulangla...lain org, lain adat~