Apr 28, 2011

Tersalah tengok. Benci tapi suka!

Hi peeps!
Hari banyak pengalaman yang baik punya! Sampai penatlah jugak. Patutnya hari ni I ada date dengan doctors *more than 2. ngee~~* Tapi tau-tau I dah tersilap tarikh. mati-mati ingat hari ni rupa-rupanya esok. Auuww~ Memenatkan diri bangkit awal pagi. Kunun-kunun biasakan diri untuk minggu depan. Adeh! Ni pun baru je balik. Nasiblah tadi terserempak dengan sekumpulan doctors yang menarik untuk dilihat. ngee~~ *aksi menggatai~* Sejuk sket hati. Hehe.

Dah alang-alang turun bandor *bandar lah sangat!* I terus ke jalan TAR. seawal 9 pagi. Lenggang je. Betul kata Cik Nad. Best shopping pagi-pagi. Kedai-kedai bukak 10 pagi lalu I pun melilau entah ke mana-mana. Nak beli kasut je pun. Sambil tu check kedai lain gak. Cari jugak make up. Tapi tak beli. hehe. Bila dah pukul 10, serbu kedai Bata. My favourite shoes store. hehe.

Belinya kejap je tapi tunggu bas punyalah panas hati. Bas Metro dah tak ada hala ke Bandar Baru Selayang. RapidKL je yang ada. Dah tu pulak sejam sekali. Ditambah pulak ada yg "Touch n. Go Service Only". Haish!  Takkan nak beli kad semata-mata RM5 kot. Balance? Entah bila nak pakai. Dah 12.20 baru dapat bas. Okaylah. Cool je lagi. Malas nak penat-penat marah. Masa tunggu tadi pun nasib ada mamat encem kat sebelah. Dia pun nak hot gak tadi bas lama gila tak ada. *alasan ler tu....*

Dah naik bas, lalu pulak sekolah yang bakal I pergi by next week. Observe budak-budak ni. Sempat jugak borak dengan sorang student yang dok sebelah I. Tanya tambang pe semua. Kunun-kunun bersembang dengan FUTURE STUDENT. Lagi berdebar wo! Tapi tak apa. Tunggu minggu depan yer murid-murid. Sesiapa yang cam I dalam bas tadi, mungkin terkejut. Hehe.

Okaylah. Mau tido. Mengantuk. Esok kena gi hospital... AGAIN! Duh! Benci tapi suka~ *hanya bila ada doctor encem. hehe* Chiao!

3 comments:

nadia said...

wah...dengar mcm menarik. mesti best kan kita nk pi sek ming depan. excited dan nervous jugak ~_~

man said...

demi kesihatan...pergi lah berulang kali...

Miss Ann ~♥ said...

@nad: mau xnervous..xtau nk habaq lagu mn lg~
@man: ye...tp penat tau menunggu~