Apr 17, 2011

Hello, Sunday!

Hi peeps! 
Before I nak mengomel kat sini, nampak tak ada apa-apa perubahan? Well, I baru je buat surgery ke atas my blog ni. Buat plastic surgery je. Bagi cantik gitu~ *bajet kau!* Dah lama nak tukar tapi tak ada masa. Maklumlah sibuk dengan dating, assignments, research, field trip, exam dan segala-galanya. Dah bosan dengan yang lama. Dulu ada gak cakap tak mo tukar. Tapi bila ke blog orang lain, I jadi jeles sebab lagi lawa dari I. Eh! lawa dari blog I. hehe. Maka, fully transformation. I prefer my blog looks clean, easy to be read, girlish, look sweet, soft and simple. So, inilah hasilnya. Okay tak? *tak okay pun kau apa kisah*

So, kali ni I tak mo letak banyak-banyak gadget. Rimas kot! Dulu-dulu masa berbelog, suka jugak benda-benda tu tapi sekarang tak suka dah. letak sikit-sikit je. But yet, it still look nice. Am I right? So, lepas ni nak sambung menjahit pulak. Dah puas hati menggodek blog ni. Tpi agak-agak tak okay, ubahlah lagi. Hehe.

Okay, nak pergi makan dulu. Penat selepas memasak dan menguruskan rumahtangga. Hehe. Da...

p/s: nak tau tutorial untuk blog, boleh tengok link ni (click ni)

2 comments:

[sutera kasih] said...

hehe look nice..saya pun baru lepas buat surgery kt blog, dulu look so pinky, but now, look so mcm org bekabung haha..yeahh dulu pun sy suka letak gadget byk2..now dh bg limit..cz nmpk semak kan..

Miss Ann ~♥ said...

@[sutera kasih] owh! surgery jugak? moga2 sukses~! hehe. juz pilih yg berkenan dimata... then, definately nampak semak gadget byk2! huhu